dinsdag 21 december 2010

Winterfun



Als je in het centrum van Almere Stad komt weet je niet wat je ziet: een echte bobsleebaan en een sleehelling. Natuurlijk is er een kerstmarkt. Op de bobsleebaan lag, toen ik de foto's maakte, te veel sneeuw en daarom werd de baan schoongeveegd. Grappig, want je zou verwachten dat je met veel sneeuw juist goed kunt sleeën.
De bobsleebaan is bedoeld voor kinderen en volwassenen vanaf 12 jaar want je gaat met een flinke vaart naar beneden. De sleehelling is voor jongere kinderen. Geweldig om daar vanaf te sleeën. Je moet er wel snel bij zijn want de sleebanen blijven tot kerst staan. Je kunt ook op de foto bij een arreslee en als je geluk hebt kom je de kerstman tegen. Het is gewoon super gezellig in de stad. Voor meer informatie kun je kijken op citymall-almere
Na het winkelen ben ik lopend naar huis gegaan. Wat een prachtig gezicht al die witte sneeuw overal waar je kijkt.

woensdag 8 december 2010

De reis van het drakenschip

Verheug jij je ook zo op de nieuwe Narnia film: de reis van het Drakenschip? Het lijkt mij een super spannende film. De film is in 3D, dat maakt het nog mooier.



Vaak heb ik na het bekijken van de film zin om alle boeken van 'De kronieken van Narnia' nog eens te lezen. De boeken zijn geschreven door C.S. Lewis. De serie bestaat uit 7 titels:


1.Het neefje van de tovenaar
2.De Leeuw, de Heks en de Kleerkast
3.Het paard en de jongen
4.Prins Caspian
5.De reis van het drakenschip
6.De zilveren stoel
7.Het laatste gevecht



Op narniaboeken vind je informatie over alle boeken van de serie, de schrijver en de film.