woensdag 25 februari 2009

voetbalplaatjesrage

Klik hier voor meer gratis plaatjes
Heel veel kinderen sparen opeens voetbalplaatjes. Hartstikke leuk, maar hoe komt dan nu? Natuurlijk waren er altijd kinderen die plaatjes van voetballers spaarden. Nu een grote supermarkt deze plaatjes gratis bij de boodschappen geeft willen heel veel kinderen graag die plaatjes hebben. Veel vaders vinden de plaatjes ook super want er zijn zelfs plaatjes van voetballers van vroeger. Als iedereen opeens zoiets spaart noem je dat een Rage.

In de loop van de jaren zijn er al heel veel rages geweest. Zoals scoubidou, wuppies, jojo's en flippo's.
Soms wordt opeens het dragen van een bepaalde soort kleding een rage. Dan dragen heel veel mensen dezelfde kleding.
Er is een tijd geweest dat iedereen ging hoelahoepen. Dat was heel gezond want je moest veel bewegen. Maar er waren ook mensen die konden niet meer stoppen met hoepelen en zij kregen heel erg buikpijn en rugpijn.

Daarom: spaar lekker voetbalplaatjes. Als je moeder bij een andere winkel boodschappen doet en geen plaatjes heeft gekregen is dat echt niet zo erg want over een poosje spaart niemand die plaatjes meer.
Informatie over voetbalplaatjes kun je vinden op ah.nl/voetbalplaatjes.
In de bibliotheek was vorige week een voetbalplaatjesruilbeurs. Het was erg druk en gezellig. Op de muren in sommige scholen hangen zelfs voetbalplaatjes. Een rage kan dus heel leuk zijn maar gaat altijd weer voorbij.

Klik hier voor meer gratis plaatjes

Geen opmerkingen: